POZNAJ NASZĄ OFERTĘ

Pokoje DO WYNAJĘCIA

PRZYJAZNE POKOJE tworzą część wyjątkowego miejsca zwanego NASZYM PRZYJAZNYM DOMEM i stanowią część prowadzonego przez Fundacje podmiotu ekonomii społecznej, który nie tylko wpływa na stabilność funkcjonowania idei ale i zapewnia naszym Podopiecznym aktywizację zawodową. Ekonomia społeczna to sfera aktywności obywatelskiej, która poprzez działalność ekonomiczną i działalność pożytku publicznego służy m.in. integracji zawodowej i społecznej oraz tworzeniu miejsc pracy. PRZYJAZNY jest właśnie taką przestrzenią, a dla biznesu również polem do działań CSR.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY – PRZYJAZNE POKOJE to nie tylko miejsce miłego pobytu, ale również miejsce realizacji wyjątkowej idei, do której swoją cegiełkę może dołożyć każdy korzystający z naszej oferty.

Wmeblowany pokój do wynajęcia. Po prawej drzwi do łazienki, po lewej wieszak na ubrania a dalej łóżko, telewizor na ścianie i biała szafka pod nim

Galeria Pokoji

RecenzjeZ BOOKING.COM